Geen bijzonderheden

Updated a few seconds ago

Welkom op de status pagina van LinQhost. Naast de actuele status van onze belangrijkste componenten publiceren wij hier ook storingen en gepland onderhoud. Deze pagina wordt gehost buiten onze eigen infrastructuur, zodat u in geval van calamiteiten op de hoogte kunt blijven! TIP: bookmark deze pagina.

Scheduled Maintenance

Schedule

January 15, 2020 12:00 - 14:00 CET
January 15, 2020 11:00 - 13:00 UTC

Components

Hosting platform

Services

HPW server

Description

Op dit moment bieden wij nog de 4.9 versie van phpMyAdmin aan op onze HPW servers. Recentelijk is 5.0 uitgebracht. De grote wijzigingen zijn voornamelijk onder de motorkap te vinden. Maar de verandering die gelijk op zal vallen: een nieuw fris uiterlijk! Een andere belangrijke wijziging is dat deze versie minimaal PHP versie 7.1 vereist. Maak je nog gebruik van een oudere versie dan is het dus niet meer mogelijk om de door ons meegeleverde phpMyAdmin installatie te gebruiken, Tijdens dit onderhoudsvenster kan het mogelijk zijn dat phpMyAdmin niet beschikbaar is, alle overige diensten blijven beschikbaar.


January 15, 2020 09:26 CET
January 15, 2020 08:26 UTC
[Update] Omdat we problemen zien met de laatste v4.9 phpMyAdmin versie hebben we er voor gekozen om de update naar voren te halen.

Hosting platform




Operationeel

LinQhost contact




Operationeel

Nameservers




Operationeel

External Services

Netwerk reponse vanuit Europa

25.76ms




Netwerk reponse vanuit Europa

28.50ms




Netwerk reponse vanuit Europa

25.55ms